WEBDESIGN

Wil je graag dat bezoekers worden omgezet in klanten? Zorg er dan voor dat je een goed webdesign hebt. Bezoekers zijn gevoelig hiervoor. Een website die niet mooi uit de verf komt wordt vaak vroegtijdig verlaten en dat is nu precies niet wat je wilt. Samen in combinatie met een goede vindbaarheid zorg je ervoor dat jouw website succes heeft. Denk hier maar is over na, het een kan niet zonder het ander. Een mooie website die niet gevonden wordt presteert niet, en vise versa.

Wanneer je een beetje verdiept in de wereld van het webdesign kun je ervoor zorgen dat je eigen website winsten boekt. Je kan dit ook laten doen door een vakman. Dit laatste heeft vanzelfsprekend de voorkeur omdat hij of zij goed op de hoogte is van de laatste webdesign technieken. Het nadeel hiervan is natuurlijk dat dit geld kost. Je moet voor jezelf de afweging maken of dit voor jou iets kan betekenen of niet.

VINDBAAR OF NIET?

Nog iets om rekening mee te houden is of je webdesign goed naar voren komt in de zoekmachines ja of nee. Is dit niet het geval dan zou je kunnen kijken naar on page optimalisaties. Wanneer je zoekt op SEO vind je allerlei tips om je website beter te laten scoren. Een goede techniek die veel webdesigners gebruiken is linkbuilding. Juist kleine artikelen zoals deze kunnen ervoor zorgen dat je website beter gevonden wordt. Je moet hierbij wel opletten dat de artikelen die je schrijft in lijn zijn met de verwachting van Google. Ze kunnen je namelijk ook schaden. Denk hierbij aan de lengte van de tekst de zoekwoorden die je wilt laten terugkomen en de on page optimalisaties. Over het algemeen scoren teksten van minimaal 500 worden erg goed. Let ook op het aantal links wat je gebruikt in je teksten. Wanneer deze teveel aanwezig zijn of juist niet dan zal dat de resultaten niet ten goede komen.

Vraag vrijblijvend advies of vraag een offerte bij ons aan om de mogelijkheden door te spreken voor jouw webdesign.