Quotes:

 

'Waarom ik schrijf?

Omdat ik geen excuus heb om niet te schrijven!'

'Als ik niet in mijn dromen geloof,

waarom zou een ander er dan wel in geloven?'

Als schrijfster van fictie laat ik de personages in mijn boeken balanceren op de dunne scheidslijn tussen goed en kwaad.

Schrijven is iets wonderlijks: telkens weer ervaar ik dat de personages het verhaal van mij overnemen en dat ik het slechts mag uittypen.

 

Mijn passie ligt bij het schrijven van psychologische thrillers. Een uitstapje naar een ander genre schuw ik echter niet: waargebeurde verhalen, romans op basis van ware gebeurtenissen en zelfs kleuterverhaaltjes.

Ik schrijf ook korte verhalen. Zoals ‘Waar het moeras zwijgt’ (verhalenbundel Zoeter dan wraak van Godijn Publishing), ‘Een stille dood’ (e-book Lees en Huiver van www.hebban.nl) en de acht korte, zinderende zomerthrillers die zijn opgenomen in de bundel Eindbestemming, geschreven door  mijn sister-in-crime Marjolein van der Gaag en mij. Ook de thriller HELS schreven Marjolein en ik samen.

Ook voor het radioprogramma Verhalen voor de nacht van Omroep Noos schreef ik enkele korte verhalen.

 

Van mijn hand verschenen ook de verhalenbundels ‘Beschadigd maar niet geknakt’ en ‘Zwervend door het leven’. Boeken waarin mensen met psychiatrische of verslavingsproblematiek en ook zwerfjongeren centraal staan. Deze boeken zijn niet meer verkrijgbaar.

 

Wil je meer weten over mijn schrijverij of over mijn dagelijkse werk? Volg me dan op Facebook of LinkedIn; de linken staan onder dit bericht vermeld.

Of heb je een vraag of verzoek aan mij? Neem dan contact met me op via het contactformulier op deze website. 

 

Mijn boeken zijn te bestellen bij de (online) boekhandels of via het berichtenformulier op mijn website. De meeste boeken zijn ook als e-book en luisterboek te downloaden bij de online boekwinkels en platforms als Kobo, Storytel en bij de online bibliotheek.